Tavarataivas.fi

SKU: TAV-244507

Viinipulloteline Kiinteä kierrätetty puu 55x23x85 cm

91,12 

Tämä antiikkityylinen viinipulloteline tulee olemaan ajaton tarvike kotiisi ja se sopii erityisesti viiniharrastelijoille.

Viinipulloteline on valmistettu täydestä uusiokäytetystä puusta, jossa on eri puiden kuten mahongin, tiikin, kovapuun, mangopuun sekä akaasian jne. ominaisuuksia. Saatat löytää naulojen, ruuvien tai pulttien jättämiä reikiä ja muita epätäydellisyyksiä, jotka korostavat sen autenttisuutta. Epätäydellisyydet tuovat esiin sen rikasta historiaa eivätkä ole siis tarkoituksellisesti tehtyjä. Puu tulee luonnollisesti kaatuneista puista, puuveneistä ja -taloista jne. Jokainen kappale on ainutlaatuinen ja hieman erilainen kuin muut. Tämän täysin käsin valmistetun viinikaapin kulumisen ja käsityön jäljet antavat jokaiselle huonekalulle ainulaatuisen ulkonäön ja korostavat sen upeaa vintagetyyliä.

Jokainen työvaihe on tehty erittäin huolellisesti. Telineen klassinen muotoilu tekee siitä katseenvangitsijan missä tahansa huoneessa.

Tärkeä huomio: Värit saattavat vaihdella kappaleittain, tehden jokaisesta viinipullotelineestä ainutlaatuisen; toimitus on satunnainen.

  • Materiaali: kierrätetty puu
  • Mitat: 55 x 23 x 85 cm (L x S x K)
  • Käsintehty

200 varastossa