Tavarataivas.fi

SKU: TAV-247409

Ruokapöytä 220x100x75 cm kiinteä kierrätetty puu

509,99 

Antiikkityylinen puusta valmistettu ruokapöytä huokuu vintagetyylistä viehätysvoimaa, ja siitä tulee varmasti upea lisä sisustukseesi.

Ruokapöytä on valmistettu kiinteästä kierrätetystä puusta, joka on kerätty vanhojen purkamiseen päätyneiden talojen pylväistä, lattioista ja tukipalkeista. Se voi siten koostua monista eri puulajeista, kuten männystä, tiikistä, pyökistä, tammesta, setripuusta, mangopuusta, akaasiapuusta jne. Tämä tarkoittaa sitä, että kierrätyspuussa on kaikkien eri puulajien ominaisuuksia. Kierrätetty puu on jo vanhentunutta, kulunutta ja kuivunutta, joten se ei kutistu eikä taivu. Pöytä on täysin käsintehty ja puun kauniit pintakuviot tekevät jokaisesta huonekalusta ainutlaatuisen ja hieman toisistaan poikkeavan. Lujatekoiset jauhemaalatut rautajalat lisäävät pöydän vakautta. Tuote on lisäksi helppo koota.

Tärkeä huomio: Värit ja puunsyyt vaihtelevat kappaleittain, mikä tekee jokaisesta huonekalusta ainutlaatuisen. Toimitus on sattumanvarainen, tämä takaa tuotteesi ainutlaatuisuuden.

  • Materiaali: kiinteä kierrätetty puu ja jauhemaalattu rauta
  • Mitat: 220 x 100 x 75 cm (P x L x K)
  • Hiottu, maalattu ja lakattu

25 varastossa