Tavarataivas.fi

SKU: TAV-244905

Kirjoituspöytä 2 laatikolla kierrätetty puu 120x50x76 cm

307,99 

Tämä teollistyylinen puusta valmistettu kirjoituspöytä huokuu vintagetunnelmaa ja siitä tulee taatusti ajaton lisä kotiisi. Siinä on kaksi vetolaatikkoa, jotka tarjoavat runsaasti tilaa pienten tavaroiden kuten muistivihkojen ja muiden tavaroiden säilyttämiseen. Toimistopöytää voidaan käyttää myös senkkinä tai konsolipöytänä.

Tämä tietokonepöytä on valmistettu kiinteästä kierrätetystä puusta, joka on peräisin purettujen vanhojen rakennusten pylväistä, lattioista ja tukipalkeista. Kierrätetty puu voi koostua erilaisista puulajeista kuten männystä, tiikistä, pyökistä, tammesta sekä setri- , mango- ja akaasiapuusta jne., joten se pitää sisällään kaikkien näiden puiden ominaisuuksia. Kierrätetty puu on vanhempaa, kulunutta ja kuivunutta, joten se ei kutistu, taivu tai vaadi pinnoitusta.

Puun kauniit pintakuviot tekevät jokaisesta huonekalusta ainutlaatuisen ja hieman erilaisen kuin muut. Kulumisen jäljet sekä näkyvät pintakuviot antavat jokaiselle pöydälle myös oman historiansa sekä ainutlaatuisen ilmeen. Jokainen työvaihe on suoritettu erittäin huolellisesti, oli se sitten hiominen, maalaus tai lakkaus. Pöytä on helppo koota.

Tärkeä huomio: Värit saattavat vaihdella kappaleittain, jokainen kirjoituspöytä on ainutlaatuinen. Toimitus on satunnainen.

  • Materiaali: kiinteä kierrätetty puu + teräsjalat
  • Mitat: 120 x 50 x 76 cm (L x S x K)
  • Hiottu, maalattu ja lakattu
  • 2 vetolaatikkoa
  • Helppo koota

89 varastossa